Impact of the Trade Defence Measures on EU-Russia Foreign Trade Relations - Juhás, Henrich, 1995-
Určenie vplyvu opatrení EÚ na ochranu obchodu vykonaných proti Rusku a ich zahraničnoobchodných vzťahoch s poukázaním na efektívnosť týchto opatrení.