Doplnenie obsahu pracovnej zmluvy - Jaško, Jozef
Pracovná zmluva je dvojstranný právny úkon, ktorý je v zmysle § 18 Zákonníka práce právne perfektný a platný v momente, keď sa účastníci pracovnoprávneho vzťahu, teda zamestnávateľ a uchádzač o zamestnanie, dohodli na obsahu pracovnej zmluvy. Dohoda o obsahu pracovnej zmluvy je dohoda o zákonom predpísaných tzv. podstatných náležitostiach pracovnej zmluvy, podrobnejšie určených v § 43 Zákonníka práce.