Pri logistike riešime náročnosť produktov na teplotné režimy - Szmrecsányi, Tomáš
Rozhovor s Ladislavom Funtíkom o logistických procesoch pri výrobe, skladovaní a aj distribúcii produktov Ryba Žilina.