Tvorba a formovanie efektívneho pracovného tímu Personálna stratégia školy a podpora tímu - Lavko, Jaroslav
Proces vytvárania tímu najmä v podmienkach súkromných stredných škôl s využitím poznatkov z praxe. Adaptácia nového zamestnanca v školskom prostredí a v rámci budovania tímu dôraz na nevyhnutnú podporu v materiálno-technickej oblasti, v oblasti podpory profesijného rozvoja. Zdôraznenie potreby formovania zdravej tímovej kultúry.