Doplnkové dôchodkové sporenie - novela zákona - Jaško, Jozef
Dňa 26. októbra 2004 prijala NR SR zákon č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení. Cieľom zákona bolo odstrániť nedostatky právnej úpravy doplnkového dôchodkového poistenia, zvýšiť jeho transparentnosť a transformovať doplnkové dôchodkové poisťovne na štandardné subjekty finančného trhu. Aké zmeny zákona priniesla novela zákona od 1. 1. 2023?