Odmeňovanie zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme od 1. januára 2023 - Dianová, Zuzana
Príspevok informuje o legislatívnych zmenách v súvislosti so zákonom č. 553/2003 Z. z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len „zákon o odmeňovaní“).