Konanie o vypovedaní dohody o spolupráci alebo členstva v združení - Ukropec, Anton
Článok sa zaoberá konaním o vypovedaní dohody o spolupráci alebo členstva v združení ako jedným z konaní vo veciach územnej samosprávy, pričom poukazuje aj na právo obcí spolupracovať na základe zmluvy uzavretej na uskutočnenie konkrétnej úlohy alebo činnosti, na základe zmluvy o zriadení združenia obcí alebo zriadením (založením) právnickej osoby podľa osobitného zákona.