Dezinformácie ako kľúčová bezpečnostná výzva súčasnosti v kontexte rusko-ukrajinského konfliktu - Kollár, Dávid
Identifikácia foriem falošných informácií - dezinformácie, hoaxy, konšpiračné teórie, falošné správy (fake news), atď. Príčiny a dynamika šírenia falošných informácií. Falošné informácie v kontexte rusko-ukrajinského konfliktu. Vplyv dezinformácií na verejnú mienku.