How do Firms Adjust to Rises in the Minimum Wage? Survey Evidence From Central and Eastern Europe - Bodnár, Katalin
Dôsledky zvyšovania minimálnej mzdy vo firmách - skúmanie transmisných kanálov zvyšovania minimálnej mzdy pomocou unikátneho súboru údajov na firemnej úrovni z ôsmich krajín strednej a východnej Európy (Bulharsko, Estónsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Rumunsko a Slovinsko).