Automation of Administrative Activities - Grajzová, Lucia
Príspevok sa zaoberá automatizáciou administratívnych činností v priemyselnom podniku. Cieľom príspevku je navrhnúť elimináciu plytvania administratívnych činností v priemyselnom podniku prostredníctvom automatizácie, čo povedie k vytvoreniu efektívnych a stabilných procesov, ktoré umožnia dosiahnuť vysokú produktivitu, požadovanú kvalitu a maximálny výkon administratívnych činností v danom procesnom čase. Na dosiahnutie tohto cieľa bol použitý výber vhodnej literatúry a analýza súčasného stavu s využitím pozorovania pracoviska v priemyselnom podniku. Teoretické vymedzenie pojmov súvisiacich s automatizáciou a administratívou a súvisiaca metodika vedeckého výskumu. Návrh eliminácie plytvania v administratívnych činnostiach pomocou Workflow.