On the Optimal Number of Indicators – Nowcasting GDP Growth in CESEE - Havrlant, David
Odhad rastu HDP vo vybraných ekonomikách strednej, východnej a juhovýchodnej Európy (CESEE) za použitia modelov hlavných komponentov a dynamických faktorových modelov.