Bridging the Information Gap: Small-Scale Nowcasting Models of GDP Growth for Selected CESEE Countries - Feldkircher, Martin
V tomto článku autori popisujú krátkodobé predpovedné modely ekonomickej aktivity pre sedem krajín strednej, východnej a juhovýchodnej Európy (CESEE) a porovnávajú prognózy ich výkonnosti od vypuknutia veľkej recesie.