Povinnosti obce verzus pravidlá o hospodárskej súťaži – prípad obce Šurany - Kališ, Richard, 1991-
Obec Šurany nepovolila vstup lekárne Dr. Max, čím vytvorila bariéru vstupu. Rozhodnutie obce sa zakladá na niekoľkých ekonomických argumentoch. Môže byť logika týchto argumentov správna a predsa odporujúca pravidlám o hospodárskej súťaži?