.nepriame efekty: Kam sa ubral Uber? - Kališ, Richard, 1991-
Uber pozastavuje službu v Bratislave. Takýto oznam dostali používatelia aplikácie, ktorá poskytuje prepojenie medzi nezávislými šoférmi a zákazníkmi vyhľadávajúcimi osobnú prepravu.