The Impact of Subjective Quality of Working Life on the Performance of Municipal Social Work with People in Material Need in the Czech Republic - Lazar, Petr
Zistenia dotazníkového prieskumu realizovaného so sociálnymi pracovníkmi obecných úradov koncom roka 2021. Výskum bol zameraný na sociálnu prácu s ľuďmi v hmotnej núdzi, vrátane vplyvu sociálnej reformy na zmeny vo výkone sociálnej práce s touto cieľovou skupinou v obciach. Sociálna reforma 2012, okolnosti jej vzniku a jej možné dôsledky pre sociálnu prácu s ľuďmi v hmotnej núdzi. Komparatívna analýza, či sociálna práca s ľuďmi v hmotnej núdzi na obecných úradoch po sociálnej reforme 2012 má znaky neoliberálnej sociálnej práce. Odporúčania pre prax.