Vývoj a súčasný stav e-Governmentu v Spolkovej republike Nemecko - Žákovec, Luděk
Analýza vývoja a súčasného stavu implementácie konceptu e-Governmentu v Nemecku. Definovanie a objasnenie podstaty e-Governmentu, predstavenie pozitív a negatív e-Governmentu. Snaha o efektívne prepojenie online služieb do jedného fungujúceho celkového systému.