Německá veřejnoprávní média - jazykové prostředí pro studium řeči - Maier, Tomas, 1965-
Nemecké verejnoprávne médiá majú dlhú tradíciu šírenia informácií a znalostí v duchu humanizmu a slobody. V prípade verejných spoločností ARD a ZDF sa výborná forma – Hochdeutsch – spája s obsahom-informáciami, vzdelávaním a zábavou. Cieľom predkladaného textu je poskytnúť konkrétne a širšie príklady a súvislosti obsahu ako doplnok k osvojeniu si kultivovaného nemeckého jazyka.