Parti Socialiste - skutečně sociálně-demokratická strana? - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Do akej miery možno považovať francúzsku stranu Parti socialiste za sociálno-demokratickú stranu? Niekoľko teoretických poznámok k štúdiu stranícko-politických rodín. Rodina socialistických a sociálno-demokratických strán. Parti socialiste a "tradičná" sociálna demokracia.