Vnější nerovnováha české ekonomiky je největší od měnové krize. Buďme ve střehu - Musil, Petr
Menová kríza v máji 1997 znamenala jeden z najväčších hospodárskych otrasov v histórii samostatnej Českej republiky. Mala radu príčin a bola vyústením prehlbujúcej sa vnútornej a hlavne vonkajšej nerovnováhy českej ekonomiky. V mnohých okolnostiach nájdeme paralely so súčasnosťou. Hrozí zopakovanie menovej krízy?