Podaří se i letos zopakovat obří výdělky? - Cechl, Pavel
Zisk bankových domov v Česku vlani vďaka vysokým úrokových sadzbám prekonal magickú hranicu sto miliárd korún. Otázkou je, či sa to podarí i tento rok. Podľa niektorých ohlasov totiž môžu nesplácané úvery, menší počet hypoték a vysoké dane pre banky znamenať neblahú situáciu. Alebo je to len mýtus?