Zvoní stavebku umíráček? Podle některých ano, ale... - Jaroševský, Filip
Budúcnosť stavebného sporenia v Českej republike. Návrh zrušenia štátnej podpory stavebného sporenia. Nutnosť reformy stavebného sporenia.