R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic - Jančičková, Lea, 1996-
Potravinárske podniky vykonávajúce výskum a vývoj a uplatnenie superodpočtu nákladov na výskum a vývoj. Obsahové zameranie projektov výskumu a vývoja v skúmaných potravinárskych podnikoch.