Daň z príjmov právnickej osoby - príklady problematických okruhov - Vanková, Lucia
Cieľom článku je vysvetliť niektoré nové alebo osobitne riešené okruhy otázok k dani z príjmov právnickej osoby (registrácia na daň z príjmov z úradnej moci, zvýšenie základu dane o neuhradený záväzok v špecifických prípadoch, mikrodaňovník a realizácia kontrolovanej transakcie, daňový výdavok pri predaji virtuálnej meny nadobudnutej nepeňažným vkladom, superodpočet výdavkov na výskum a vývoj, atď.).