Cultivating Global Business Literacy in the Classroom - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Koncept globálnej obchodnej gramotnosti a jej hodnotenie na vzorke študentov odboru Podnikové podnikanie a magisterského študijného programu Marketing na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach, ktorí absolvovali kurz Medzinárodného podnikania. Zisťovanie, či absolvovanie tohto kurzu v triede prispelo ku kultivácii globálnej obchodnej gramotnosti daných študentov.