Are Students of Various Study Programs Differently Globally Literate? - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Hodnotenie globálnej podnikateľskej gramotnosti, uvedomelého využívania médií a rizikového postoja študentov magisterského stupňa štúdia na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzite v Bratislave so sídlom v Košiciach. Identifikácia rozdielov v úrovni globálnej obchodnej gramotnosti, vedomého používania médií a rizikových postojov medzi skupinami študentov, ktorí navštevujú iné štúdium programy, ako aj medzi mužmi a ženami.