Zmeny v zákone o účtovníctve pre rok 2022 - Novotná, Ľudmila
Cieľom tohto príspevku je upozorniť na najdôležitejšie zmeny zákona č. 431/2022 Z. z. o účtovníctve v z. n. p. platné pre rok 2022 - zmeny v zákone o účtovníctve v nadväznosti na novelu Obchodného zákonníka, zmeny týkajúce sa účtovnej dokumentácie, registra účtovných závierok, zmeny súvisiace s uchovávaním účtovných záznamov, atď.