Zákaz účasti pri tretej osobe - Tkáč, Juraj
Zákonodarca je pomerne jednoznačný pri kategórii hospodárskych subjektov v postavení uchádzačov. Pri nich je celkom jasné, že verejný obstarávateľ má povinnosť skúmať, či hospodársky subjekt v postavení uchádzača nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní. Ako je tomu však v prípade hospodárskych subjektov v postavení tzv. tretích osôb? Skúma sa aj pri týchto osobách zákaz účasti?