Novela zákona o slobodnom prístupe k informáciám - Nechala, Pavel
Transparentnosť je dôležitým princípom verejného obstarávania a na jeho napĺňanie slúži predovšetkým zákon č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. Schválené zmeny sa tak významne týkajú každého obstarávateľa a rovnako aj uchádzačov. Článok prináša zhrnutie a vysvetlenie kľúčových zmien v tejto legislatíve.