Neutrality Claim: Who Wants to Withdraw from NATO in Slovakia? - Augustín, Michael, 1991-
Analýza naratívov politických strán a predstaviteľov, ktorí žiadajú vystúpenie Slovenska z NATO a neutralitu Slovenskej republiky. Kritika zahraničnej politiky USA, nárok na prehĺbenie vzťahu s Ruskou federáciou a myšlienky panslavizmu sa stávajú zdrojom legitimity pri obrane vojenskej neutrality SR.