IFRS prinesie do slovenského poisťovníctva zásadné zmeny
V ročenke Top financie, ktorá sa zameriava na výhľad na rok 2023 v rámci jednotlivých sektorov, upozornil Martin Kaňa, výkonný riaditeľ Slovenskej asociácie poisťovní a Slovenskej kancelárie poisťovateľov, že poistný sektor na Slovensku tento rok zásadne ovplyvní implementácia štandardov IFRS 9 a IFRS 17. Ako konkrétne a čo zásadné práve tieto štandardy prinesú?