Přinesou banky do Česka dostupné bydlení? Vypadá to, že ano - Cechl, Pavel
Snaha Českej sporiteľne priniesť do tuzemských miest rakúsku skúsenosť s výstavbou a prevádzkou lacnejších nájomných bytov, ako je tržný priemer v danej obci, postúpila do ďalšieho kola. Potom, čo kvôli tomu na prelome minulého a predminulého roku založila špecializovanú spoločnosť, realizuje už prvý projekt a plánuje ďalší.