Smart City Solutions and the Air Quality in the Covid Times - Case Study of Bratislava - Baculáková, Kristína, 1988-
Cieľom príspevku je zistiť stav prijatia iniciatívy Smart City v Bratislave, hlavnom meste Slovenska, vo vzťahu ku kvalite ovzdušia v kontexte súčasnej pandémie COVID-19 a jej nákladov.