Banka v cloudu? Proč ne, ale správně! - Raška, Jiří
Cloudové riešenia sú už niekoľko rokov jednou z najdiskutovanejších oblastí v rámci IT infraštruktúry takmer pre všetky finančné inštitúcie. Avšak zatiaľ čo predtým bola debata o tom, či a pre aké účely je možné cloud využívať, dnes sa každý pýta, aké dáta a aplikácie sa dajú na cloud umiestniť.