Banky a municipality? Významné partnerství ovlivněné novými trendy - Sobková, Martina
Sú to už takmer dva roky, čo sa v danom časopise písalo o vzťahu bánk a obcí. Od tej doby sa toho veľa zmenilo. Hlavne čo sa týka otázok, ktoré musia obce riešiť, a problémom ktorým musia čeliť. Na druhú stranu, niektoré veci zostali rovnaké. Najmä vzťah medzi bankou a klientom, ktorý je aj naďalej zásadný.