Možnosti regulácie ekonomiky spoločného využívania v ubytovacích službách - Malachovský, Andrej
Hlavné možnosti regulácie zdieľanej ekonomiky v ubytovacích službách na príkladoch vybraných miest. Medzi hlavné problémy regulácie zdieľanej ekonomiky v ubytovacích službách patrí výrazne pozitívny vplyv na zlepšenie príjmovej situácie dotknutých skupín obyvateľstva, ako aj niektoré negatívne dopady na rozvoj lokálnej ekonomiky.