Analýza výnosu dane za ubytovanie - Hornok, Michal
Rozbor dát výnosu dane za ubytovanie na Slovensku od roku 2012. Zistenie, že sa vyvíja deväť rozličných trendov v rôznych navštevovaných oblastiach Slovenska a že rozdiely jednotlivých regiónov sa zmenšujú. Pandémia mala najväčší negatívny dopad na Bratislavu a prešovský región. Turistické organizácie nedostávajú úplnú vládnu podporu. Ďalej sa ukázalo, že výnosy dane za ubytovanie v malých obciach sú niekoľkonásobne vyššie než vo väčších mestách.