Ako sa zorientovať v označovaní obalov - Trošanová, Mária
Označovanie je pri obaloch, z ktorých následne vzniká odpad, stále viac skloňovaná téma. Každý "účastník" reťazca od vzniku obalu po jeho zhodnotenie, opätovné použitie, či zneškodnenie však pod označovaním môže rozumieť "svoje" požiadavky na označovanie.