Gender Pay Gap in the Slovak Labour Market - Harman, Jakub, 1996-
Nerovnosť v odmeňovaní a konkrétne rodové rozdiely v odmeňovaní sú predmetom výskumu ekonómov už dlhé roky. Tento príspevok sa zameriava na skúmanie rodových rozdielov v odmeňovaní na slovenskom trhu práce.