Benchmarking as a Measure of Competitiveness in North Macedonia - Stevcevska Srbinoska, Dusica
Skúmanie konceptu Benchmarkingu v Severnom Macedónsku. Stručná história Benchmarkingu. Aktivity pre úspešnú implementáciu Benchmarkingu. Benchmarking a učiace sa organizácie.