Doplnkové dôchodkové sporenie - Mintál, Ján
Doplnkovým dôchodkovým sporením v zmysle zákona je zhromažďovanie príspevkov na doplnkové dôchodkové sporenie od účastníkov doplnkového dôchodkového sporenia a zamestnávateľov na týmto zákonom uvedený účel, nakladanie s majetkom v doplnkovom dôchodkovom fonde podľa uvedeného zákona, a vyplácanie dávok doplnkového dôchodkového sporenia. Ako sa účtuje v jednoduchom a podvojnom účtovníctve?