Zákon o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní - Kiklicová, Monika
Zákonom č. 112/2022 Z. z. zo 16. marca 2022, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 82/2005 Z. z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p., sa s účinnosťou od 1. januára 2023 novelizuje spomínaný zákon č. 82/2005 Z. z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p..