Informácia k novelám daňového poriadku za rok 2022 s účinnosťou v roku 2022, 2023 a 2024 - Klabníková, Klára
V priebehu roka 2022 bolo schválených šesť noviel zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Novely daňového poriadku sú zverejnené v jednotlivých článkoch zákonov: č. 39/2022 Z. z., č. 250/2022 Z. z., č. 325/2022 Z. z., č. 433/2022 Z. z., č. 496/2022 Z. z. a č. 519/2022 Z. z. s účinnosťou v priebehu roka 2021, 2023 a od 1. 1. 2024; ani jedna z noviel nie je ako samostatná novela daňového poriadku.