Podmienky získavania súhlasu s používaním cookies - Ukropec, Anton
Príspevok sa zaoberá podmienkami získavania súhlasu s používaním cookies prostredníctvom webových sídiel obcí a poukazuje najmä na pojem „cookies“ a ich význam, na požiadavky platnosti súhlasu s používaním cookies, pokutu za porušenie povinnosti získať predchádzajúci súhlas a tiež na možnosť odvolať takýto súhlas.