Opatrenia z Fondu na spravodlivú transformáciu - Siminská, Eva
Článok sa zaoberá podmienkami poskytovania prostriedkov z Fondu na spravodlivú transformáciu územiam najpostihnutejším klimatickou transformáciou, ktoré budú poskytovať Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, Ministerstvo hospodárstva SR, Ministerstvo životného prostredia, Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR a Slovenská inovačná agentúra.