Wealth Inequality Dynamics in Europe and the United States: Understanding the Determinants - Blanchet, Thomas
Skúmanie interakcie medzi dlhodobou dynamikou celkového bohatstva domácností a distribúciou bohatstva v Európe a USA. Vytvorenie prvých distribučných účtov bohatstva pre Európu, vrátane aktív, pasív, investičných tokov a distribúcie bohatstva pre väčšinu európskych krajín v rokoch 1970–2020.