Financial Efficiency Analysis of Hungarian Agriculture, Fisheries and Forestry Sector - Fenyves, Veronika
Skúmanie efektivity spoločností v maďarskom sektore poľnohospodárstva, rybného hospodárstva a lesníctva. Analýza podnikovej efektívnosti pomocou parametrickej metódy SFA (stochastická hraničná analýza). Analýza ukazuje, že väčšie spoločnosti fungujú efektívnejšie ako menšie spoločnosti v skúmanom sektore.