Konkurenční zpravodajství v marketingu není špionáž - Knihová, Ladislava
Dynamický vývoj nových médií mení pravidlá hry v celej rade oblastí. Jednou z nich je i sféra konkurenčného spravodajstva. Digitálne médiá a predovšetkým sociálne siete poskytujú obrovské množstvo dát o správaní zákazníka, reputácii značiek alebo o situácii na trhu. Medzi najcennejšie však patria dostupné dáta o našich konkurentoch - competitive intelligence. Definícia konkurenčného spravodajstva, zdroje dát o konkurencii a spravodajské informácie zo sociálnych médií. Aplikácia a softwarové nástroje s využitím umelej inteligencie. Marketingová komunikácia a marketingový tím. Význam a etický charakter konkurenčného spravodajstva.