Režim osobitnej úpravy DPH - OSS - Betáková, Jaroslava
Podnikateľ, ktorý predáva tovar na diaľku alebo poskytuje tzv. digitálne služby alebo iné služby, pri ktorých sa miesto dodania určí podľa § 16 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v z.n.p., má možnosť rozhodnúť sa pre administratívne jednoduchší spôlsob, ako je registrácia v členských štátoch jeho zákazníkov. Administratívne jednoduchším spôsobom je uplatňovanie osobitného režimu OSS (One Stop Shop).