Obstaranie dlhodobého hmotného majetku vlastnou činnosťou od 1. januára 2023 - Urbanová, Terézia
Podrobný prehľad účtovania dlhodobého hmotného majetku, ktorý bol obstaraný vlastnou činnosťou, pričom sa berie do úvahy aktuálne platná legislatíva od 1. januára 2023. Teoretické rozpracovanie danej problematiky je doplnené o množstvo praktických príkladov.