Starnutie ako príležitosť pre hospodársky rast a inovácie v Slovenskej republike - Sika, Peter, 1975-
V príspevku sme si stanovili za cieľ identifikovať vybrané sektory pre socioekonomické výzvy a príležitosti súvisiace so starnutím obyvateľstva a načrtnúť opatrenia pre zabezpečenie hospodárskeho rastu a inovácií s využitím potenciálu rozrastajúcej sa skupiny striebornej generácie v Slovenskej republike.